Toiletrol vs mondkapje

Ik dacht altijd dat ik mezelf niet gek laat maken. Maar ik weet intussen dat het soms toch anders loopt en dat je door omstandigheden dingen doet, die je zelfs van jezelf niet verwachte. Zo gebeurde dat ook door de corona pandemie. Nee ik heb me niet laten verleiden tot hamsteren van wc rollen, zo idioot was ik niet. Hoewel dat hamsteren mij ook wel iets onzeker maakte, moeten wij toch niet ook…maar nee, ik ben er niet in mee gegaan.
Maar wat ik wel gedaan heb… in den beginne veel te dure mondkapjes gekocht, nog van slechte kwaliteit ook.

Er was nog geen sprake van dat ze verplicht zouden worden. Er was schaarste. Dus toen er iets voorbij kwam dat ik er 2 kon aanschaffen, ben ik overstag gegaan. Onder het mom van je weet maar nooit. Ik geloof dat bijna € 30 betaalde, en het duurde best lang voor ik ze binnen had. Ik was eerst wat “zenuwachtig” of ik misschien opgelicht was.  Gelukkig niet, tenminste ze werden wel geleverd. Ze kwamen binnen in een cellofaantje.  In dat cellofaantje hebben ze lang gezeten. Toen de mondkapjes al lang moesten, ik een doos vol had staan. Ik koesterde ze, geen idee waarom. Op enig moment heb ik ze opengemaakt. Zeer dunne mondkapjes, geen knip voor de neus waard.

Voor mij een bewijs dat ook ik in onverwachte situaties, onverwachte dingen doe. Al was dan geen toiletrol..

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *