Geboorte horoscoop

Onlangs heb ik een geboorte horoscoop laten maken. Ik was nieuwsgierig en sceptisch tegelijk. Ik hecht geen waarde aan de horoscopen zoals ik die in de tijdschriften lees.  Ik heb ze vroeger zelf geschreven voor de schoolkrant van de middelbare school en had al snel door hoe dat werkte: algemeen, dat wat ongeveer voor iedereen wel uit kan komen, beetje de grove profielschets van het sterrenbeeld in de gaten houden.
En misschien doe ik hier sommige mensen te kort, maar mijn geloof in een horoscoop was daarmee wel van de baan.
Totdat ik onlangs geadviseerd werd om dat eens te laten doen.  Eerst een op de website gekeken, nog eens gekeken, wat meer gelezen en ja toen toch maar een afspraak gemaakt. Wat heb ik te verliezen, en ik ben wel iemand die graag de ervaring aangaat.

text_2

Dit was een tekstje op de website, ik dacht, kom maar op met dat lot en mijn karakter.

Ik ben verrast. Deze meneer kende mij totaal niet en wist toch wel het een en ander over mij te vertellen.  Bijna twee uur lang.  En in die twee uur kreeg ik zoveel informatie, dat wanneer ik de cd’s na 3 keer luisteren nog eens beluister dan hoor ik weer nieuwe dingen.
Hij beschreef een patroon van mij, waarvan ik dacht: tjee dit is echt zo gebeurd, ik weet waar hij het over heeft.  Ging over dat ik veel weet, daarin anderen wil adviseren, helpen. Maar dan mezelf zo wegcijfer, dan de ander mij niet meer serieus neemt. Vervolgens ga ik zo erg mijn best doen dat ik weer (bijna) claimend wordt. En dat om weer aardig gevonden te worden.
Gelukkig vertelde hij ook dat ik dit patroon uitgewerkt heb…..maar het was akelig herkenbaar.
Ook vertelde hij me dat ik een kras oud wijf ga worden (dit is even mijn eigen vrije vertaling..) En ja dan mijn lot.  Spirituele bevrijding. … En daar worstel ik nu mee, want wat is dat spirituele bevrijding?  Hoe ziet er dat uit, wat moet ik daarvoor doen?  Mijn coach van dit moment zegt: dat is voor jezelf gaan staan, in je kracht gaan staan.  Op alle vlakken, mijn werk, mijn relatie,  in de dingen die ik doe en wil. Hij ziet een directeur in mij, directeur van een cultureel centrum of iets dergelijks. Ik zie dat zelf (nog) niet.  Ik heb volgens mij voldoende uitdaging in wat ik nu doe.
Maar ik heb intussen respect voor  de mensen die op deze manier een horoscoop duiden. Want behalve wat ik hier noem, is er nog veel meer gezegd dat me liet verbazen.  Het leverde me ook rust op, acceptatie van de dingen waar ik tegen aan het vechten was, omdat ik het eigenlijk niet wilde.  Maar hoe kun je iets niet willen dat bij je hoort?   Verrassend, inzichtgevend, glimlachend en soms ook onroerend.
Mocht je willen weten waar ik dit heb laten doen:  http://willemsimmers.nl/

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *